Om Eventyrspiren, Din Private Pasningsordning

Eventyrspiren – din private pasningsordning.

Her i Eventyrspiren foregår tingene på børnenes præmisser… Her tager vi det stille og roligt.

Vi skal have det sjovt og vægter udelivet og bevægelse højt.

Står du og mangler en pasningsordning i Syddjurs kommune? ( kommer du fra Norddjurs, Randers eller Århus kommune, er du også velkommen. )

Ønsker i , at jeres barn får en spændende, alsidig og sjov hverdag med god og blandet kost?
– Så er her et godt bud på den perfekte pasningsordning for jeres barn.

Jeg ser frem til at hører fra jer.

Vi er medlem af Privat dagpleje i Danmark.
Besøg deres hjemmeside: http://www.privatdagplejedanmark.dk/

Marts 2022

Pernille, familien og stedet

Søger I den perfekte pasningsordning i Syddjurs Kommune?

Eventyrspiren ligger centralt i Mørke by, tæt på tog og bus. Pernille der står for den daglige pasning, ligger hus til. Huset er indrettet efter pasningsordningen og der er massere plads for dit barn at boltre sig på. Til huset hører 700 m2 fantastisk have, hvor der er rigtig mange muligheder for god leg og læring – noget vi ligger stor vægt på 🙂

Pernille udtaler selv:
Jeg ønsker, at have verdens bedste pasningsordning, hvilket jeg mener jeg har rig mulighed for.

Jeg har tidligere arbejdet med børn og unge samt handicappede, men har oprindeligt anden uddannelse. Jeg har i flere år været personale chef og siddet med firmaers økonomi.

Størstedelen af min fritid bruger jeg på min familie og mine venner. Jeg siger aldrig nej til et godt kursus, som kan bidrage til mit arbejde med børn. Jeg bruger også en stor del af min fritid på sport.

Pernille går til: HitFit, Cirkeltræning, Piloxing, cardio kick boksning samt fitness. Hun tog fitness instruktør uddannelsen i 2016 og har undervist i byens center en gang om ugen 🙂

  • I november 2014 blev jeg certificeret DGI Dagplejer. Se fanen DGI Dagplejer 🙂
  • I januar 2015 blev jeg certificeret Grøn Spirer- Natur Dagplejer. Se fanen Grøn Spirer 🙂
  • I juni 2015 blev jeg uddannet Naturdagplejer 🙂
  • I november 2017 blev jeg certificeret Mindful Dagplejer.

Dette er blot et udpluk. Klik her og se alle Pernilles kursusbeviser, certifikater og diplomer.

Vores værdigrundlag i Eventyrspiren, din private pasningsordning:


Her skal være plads, tid og overskud til det enkelte barn. Her skal være et godt og tæt samarbejde med forældrene. Her serveres sund kost hver dag. Her skal dit barn have oplevelser og udfordringer. Jeg er meget obs. på børenes motorik samt deres sanser. Alle børn skal udfordres motorisk og sanserne skal stimuleres, Naturen er for mig en vigtig del af børnenes hverdag, og vi vil komme ud og bevæger os hver dag.

Vi har 2 faste vikarer tilknyttet pasningsordningen. Vi vil max have 5 børn i pasningsordningen. Hvad betyder det så? – jo det betyder, at skulle Pernille blive syg, så skal jeres barn ikke i gæstepleje for så tager vores vikar over i stedet. Det betyder også, at vi har mulighed for at vise ekstra meget hensyn, når der starter et nyt barn hvilket betyder, at alle børn får en rolig og tryg start i pasningsordningen. Dette skaber glade og trygge børn – noget vi ligger stor vægt på.

Vi bor centralt i Mørke, og er så heldige, at have rigtig mange muligheder for at komme på ture med børnene. Pernilles datter på 22 år samt hendes kæreste Kim, er godkendte vikarer af Syddjurs Kommune. I pasningsordningen har vi forskellige dyr, vi har to super dejlige hunde, samt 2 kæmpe kaniner som børnene elsker at hygge med og fodre.

Vi har valgt fritvalgsordningen, da vi her har større indflydelse på vores og børnenes hverdag, samt at I som forældre har også mere indflydelse.

Vi elsker at arbejde med børn, se dem udvikle sig, lærer nyt, skabe venskaber og udforske verden. Vi kan tilbyder dit barn; Nærhed, trygge rammer, omsorg, kærlighed og fokus på barnets kompetencer og trivsel, samt masser af sjov og udfordringer. Samt massere af kys og kram 🙂

Og så skal det lige nævnes, at Pernille endnu ikke har haft en eneste sygedag 🙂

Pernille glæder sig til at møde dig og dine forældre og håber på et godt og tæt samarbejde.